Konsolosluk Büyükelçilik Personel Alımı

Hollanda Lahey Büyükelçiliği Türk Personel Alımı

Avrupa’nın önemli başkentlerinden biri olan ve aynı zamanda Hollanda’nın da idari başkenti olan Lahey’de çalışmak üzere dışişleri bakanlığına bağlı T.C. Lahey Büyükelçiliğinde görevlendirilecek sözleşmeli sekreter alımı yapılacaktır. Bunun için 46 yaşından gün almamış, Türk uyruklu, kamu haklarından mahrum olmayan, en az lise mezunu ve hollandaca bilen sözleşmeli sekreter alımı yapılacaktır. Sekeret alımı için Hollanda’nın Lahey şehrinde başvuruları kabul edilen adaylara giriş sınavı yapıalcaktır. Sınav üç aşamadan oluşcak olup yazılı, sözlü ve uygulamalı sınav olarak adaylara uygulanacaktır. Adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacaktır.

HOLLANDA İŞ BAŞVURUSU İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

  1. Özgeçmiş,
  2. Türk pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfaları,
  3. Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti,
  4. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf,
  5. En son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti,
  6. Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişikleri olmadığına dair belge.

Sözkonusu belgelerden e-Devlet’ten temin edilemeyenlerin aday tarafından Kariyer Kapısı’na yüklenmesi gerekmektedir.

LAHEY İŞ BAŞVURUSU TARİHİ:

Başvurular 14 Nisan 2022 Perşembe gününe kadar e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı – Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

Adayların sınava katılabilmeleri için Kariyer Kapısı üzerinden yukarıda belirtilen tarihler arasında yapacakları başvurunun yanı sıra, tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini 22 Nisan 2022 Cuma günü en geç mesai bitimine kadar Büyükelçiliğimize şahsen veya posta yoluyla iletmeleri de gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir.

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmesi için, başvuru işlemlerini Kariyer Kapısı üzerinden tamamlamaları ve aynı zamanda tüm başvuru belgelerini eksiksiz şekilde işbu duyuruda belirtilen süreler içinde T.C. Lahey Büyükelçiliğine ulaştırmaları gerekmektedir.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, istihdam edilseler dahi görevlendirmeleri iptal edilecek ve varsa kendilerine ödenmiş olan ücretler yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Adaylar, yazılı sınava katılıp katılamayacaklarını Kariyer Kapısı üzerinden teyit edebileceklerdir.

SINAV YERİ:

Yazılı Sınav: T.C. Lahey Büyükelçiliği, Jan Evertstraat 15, 2514 BS, Den Haag

Sözlü ve Uygulamalı Sınav: T.C. Lahey Büyükelçiliği, Jan Evertstraat 15, 2514 BS, Den Haag

Tel: +31 70 302 31 01

E-mail: embassy.thehague@mfa.gov.tr

2 thoughts on “Hollanda Lahey Büyükelçiliği Türk Personel Alımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir