Yurt Dışı iş ilanları

Acun Medya İspanyolca Portekizce Yunanca Rumence Bilen Personel Alımı

Yurtdışı iş ilanları hakkında sizleri bilgilendirirken çoğunlukla ilanlarımız inşaat veya hizmet sektöründe olmaktadır. Şimdiki ilanımız ise medya sektöründe olacaktır. Türkiye’nin en çok izlenen programların prodüksiyonluğunu yapan Acun Medya şirketi yabancı dil bilen personel alımı yapacağını duyurdu. Şirketin sahibi Acun Ilıcalı, ülkemizde yayınlanan bir çok yarışmanın yapımcısı konumundadır. Bu yarışmalar ülkemizde tutulunca yurtdışına açılmaya karar verdi ve ilk açılımını da Yunanistan’a yapmıştır. Survivor yarışması Survivor Greece adıyla Yunanistan’da yayınlanmaya başlamıştır.

Acun Medya Yurtdışı Prodüksiyonları

2006 yılında kurulmuş olan şirket ülkemizde izlenme rekorları kıran var mısın yok musun, survivor, o ses Türkiye, yetenek sizsiniz gibi yarışmaların prodüksiyonluğunu yapmıştır. İrket yurtdışında çalışmaya karar verince ilk olarak Yunanistan’a açılmıştır. Orada Survivor, The Voice of Greece, Ellade Exeis Talento ve Power of Love programlarını yapmıştır. Yunanistan’ın yanında Brezilya, Meksika, Kolombiya, Romanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Exlathlon adlı programın prodüksiyonluğunu yapmaktadır.

Altı ülkede programlar yapan şirket bu ülkelerde çalışmak üzere personel alımları yapacağını duyurmuştur. Yazımızın başlığında da belirttiğimiz gibi yabancı dil olarak Rumence, İspanyolca, Portekizce veya Yunanca biliyorsanız Acun Medya iş ilanına başvuruda bulunabilirsiniz. İş başvurusunda bulunan kişiler şirketin yurtdışında yer alan prodüksiyonlarında belirli görevlerde yer alalcaklardır. Bu dilleri bilmek zorunludur. Bunun dışında öğrenim şartı bulunmamaktadır.

Acun Medya Yurtdışı iş başvurusu

Acun Medya iş başvurusu online iş başvuru formu doldurularak gerçekleşmektedir. Bunun için yapmanız gereken yazımızın sonunda yer alan internet adresini tarayıcınıza kopyalayarak ilgili internet sitesine girmek ve orada yer alan başvuru formunu doldurmaktır. Başvuru formunda bildiğiniz yabancı dil bilgisini girmeniz istenmektedir.

http://bit.ly/2ZTMAt1

3 thoughts on “Acun Medya İspanyolca Portekizce Yunanca Rumence Bilen Personel Alımı

  1. Acun abi den belçikaya gitmek için yardım istiyorum bir türlü gidemiyorum yardım ederse sevınırım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir