Konsolosluk Büyükelçilik Personel Alımı

Fransa Yurtdışı iş fırsatı Türk işçi alımı

Fransa, Avrupa’da Almanya gibi Türk vatandaşlarımızın çalışmak istediği ülkeler arasındadır. Fransa, çalışma imkanı olarak yaşam standardı iyi olan ülkelerdendir. Turizm ön plandadır. Başkent Paris’te bulunan Eyfel Kulesi, her yıl milyonlarca turist çekmektedir. Ülkemizin Fransa’da büyükelçiliği ve başkonsoloslukları bulunmaktadır. Büyükelçilik başkentte başkonsolosluklar ise Fransa’nın büyük şehirlerinde bulunmaktadır. Fransa iş ilanı hakkında bilgi verecek olursak Türk pasaportu sahibi olan kişiler başvuru yapabilecektir. Fransa’da çalışacağı için Fransızca da bilmeniz gerekmektedir. Fransa’nın Lyon şehrinde bulunan Türk başkonsolosluğunda boş durumda bulunan sekreter kadrosunda sözleşmeli personel olarak çalışacaktır.

Fransa iş ilanı başvuru şartları neler?

Türk vatandaş alımı yapılacağı için Türk pasaportu olan kişiler başvuru yapabilecektir. 41 yaşını aşmamış olmalı ve adli siciliniz temiz olmalıdır. En az lise mezunu olmalı ve kamu haklarından yoksun olmamalısınız. Erkek adayların askerlik ile ilgisi olmamalıdır. Çok iyi derecede Fransızca ve Türkçe bilmelisiniz. Bilgisaar ve daktilo da kullanabilmelisiniz. Bu şartları belgelemeli ve ayrıca kurumun yapacağı yabancı dil sınavı ve bilgisayar kullanımı uygulamalı sınavından da başarılı olmalısınız.

Fransa iş başvurusu yapacak olan kişiler başvuru için gerekli olan Türk pasaportu, nüfus cüzdanı, özgeçmiş, son mezun olunan okuldan alınmış belge, erkekler için askerlik durumu belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf ve başvuru dilekçesini ransa Lyon’da bulunan Türk başkonsolosluğuna son başvuru tarihinden önce ulaştırmanız gerekiyor. Başvuru “T.C Liyon Başkonsolosluğu, 87, rue de Sèze, 69006 Lyon-France” adresine gerekli evrakları posta yolu ile göndererek veya şahsen teslim ederek yapılacaktır. Başvurular 21 Haziran 2019 tarihinde sona erecektir. Telefondan bilgi almak isterseniz “+33 4 72 83 98 56” numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

2 thoughts on “Fransa Yurtdışı iş fırsatı Türk işçi alımı

  1. İstanbulda lise Fransızca bölümünden mezunum ayrıca 3 dil daha konuşmaktayım
    Çift vatandaşım Türkiye ve Bulgaristan Paris teki büyük elçilikte çalışmak isterim .

  2. Ben mobil vinciyim, 10-seneden bari chalshyorum, calshan firmalarim Tekfen holdink Calik holdink, kulanan vinclerim 80-ton, 60-ton, 40-ton, Turkmenistan. Vatandasiyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir