Konsolosluk Büyükelçilik Personel Alımı

Hollanda Rotterdam Hollandaca bilen Türk personel alımı

Hollanda iş ilanları arayan vatandaşlarımız için Türk pasaportu olanların başvurularını yapabileceği bir iş ilanı yayımlanmıştır. Hollanda’nın ve Avrupa’nın en büyük limanına sahip şehri olan Rotterdam çalışma fırsatı oluşmuştur. Şehir önemli bir ticaret merkezidir. Ülkede para birimi Euro’dur ve resmi dil ise Hollandacadır (Flemenkçe). Fakat ülkede Almanca ve İngilizce konuşan kişi sayısı da oldukça fazladır.

Hollanda Rotterdam iş başvurusu yapmak isteyen kişiler öncelikle 46 yaşından gün almamış olmalı ve Hollandacayı iyi bilmelidir. Türk pasaportu olma şartı da bu iş ilanında bulunmaktadır. Adli siciliniz temiz olmalı ve erkeklerin askerlik ile ilgili olmamalıdır. Bilgisayar ve office programlarına da hakim olmanız gerekmektedir. Bu ilana ister Türkiye’de isterse Hollanda’da da yaşayan Türkler başvuruda bulunabileceklerdir.

Rotterdam iş başvurusu için gerekli evraklar

  • Sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçesi (dilekçede, adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi temas bilgilerine de yer verilmelidir)

  • Özgeçmiş (CV),

  • Türk pasaportunun aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfaların fotokopileri,

  • T.C. kimlik kartının/Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti,

  • Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti (Yurtdışında eğitim görmüş lise mezunları için Eğitim Müşavirliklerinden/Ataşeliklerinden alınacak “denklik belgesi”),

  • Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge veya onaylı sureti,

  • Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf

Hollanda Rotterdam iş başvurusu bilgileri

Başvurular en geç 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar “T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu, Westblaak 2, 3012KK Rotterdam, The Netherlands. Tel : 00 31 10 201 20 00” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde şahsen yapılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir