Yurt dışı iş haberleri

Yurtdışında İş Yapan Türk İnşaat Firmaları

Yurtdışında İş Yapan Türk İnşaat Firmaları

Son yapılan araştırmalar göstermektedir ki yurtdışında iş yapan Türk inşaat firmaları sayısı bir hayli fazla. Üstelik bu firmalar dünya devleri arasında son derece iyi yerlerde yer almakta ve diğer ülkelerin çok önemli projelerini üstlenmektedirler. Türk firmalarımızın sayısının fazla olması bizler için aslında farklı bir gelir kapısı olarak dönmektedir. Bu kapsamda Türk inşaat işçileri dünya genelinde çalışmaktadır.

Uluslararası İnşaat Firmalarımız

İrili ufaklı birçok inşaat firmamız yurtdışında faaliyet göstermektedir. Bunlar arasında Polimeks İnşaat en büyük firma olarak ipi göğüslemiş durumdadır. Ancak bu firmaların yanı sıra Rönesans İnşaat, NATA Holding, Enka, Tekfen, Nurol, Cengiz, Baytur, Yükse, STFA gibi birçok Türk firması yurtdışında inşaat alanında faaliyet göstermektedirler.

Yurtdışı İş İmkanları

Eğer sizler de yurtdışında çalışmak gibi bir düşünceye sahipseniz bu durumda Türk firmalarımız tarafından sizlere sunulan yurtdışı iş imkanları sizler için alternatifsiz bir numaralı seçenek olacaktır. Zira hem çalışanlarının çoğunluğunun Türk olması hem de firmanın da Türk menşeili olması sizlerin daha rahat bir şekilde çalışmanızı sağlayacak bunun da yanı sıra herhangi bir sorun olması halinde de haklarınızı talep etme noktasında da son derece avantajlı olacaktır.

Ayrıca bu firmalar her ne kadar Türk firması olsa da sizlere verilecek maaşlar Euro olarak verilecektir. Bu sayede sizler de orada kazandığınız paranızı Türkiye’de 4’e katlayabileceksiniz.

Başvuru Şartları

Firmalar İşkur aracılığıyla ya da internet siteleri vasıtasıyla yurtdışı iş ilanları vermektedirler. Bu ilanları teker teker inceleyerek sizlere en uygun iş seçeneğini bulabilirsiniz. İşi belirledikten sonra yeteneklerinizi belirtir belgeler ile bu firmalara başvurup mülakata girmeniz gerekir. Bu aşamaların ardından eğer başarılı olursanız sizleri çok güzel bir iş kariyeri beklediğiniz söylemek yanlış olmayacaktır.

One thought on “Yurtdışında İş Yapan Türk İnşaat Firmaları

  1. Mobilya ustası yin yurtdışı Gürcistan ve otaraflar giderim ciddi firmalar a duyrulur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir