Konsolosluk Büyükelçilik Personel Alımı

İspanya Madrid iş ilanı Türk Sözleşmeli Personel Alımı

İspanya Türk personel alımı ilanı yayımlandı. Personel alımı İspanya’nın başkenti Madrid’e yapılacaktır. Şehrin nüfusu 6 milyondan fazladır. Şehir merkezinde de 3 milyona yakın kişi yaşamını sürdürmektedir. Madrid iş ilanları sürekli yayımlanan ilanlar arasında değildir. Madrid’e gitmek isteyen kişiler İstanbul’dan yaklaşık 4 buçuk saatlik yolculuk ile şehre ulaşabilir. İspanya, Avrupa Birliği ülkesi olduğundan dolayı para birimi Euro’dur. Ülkenin resmi dili İspanyolca olmasına rağmen İngilizce ve Fransızca da biliyorsanız üklede sorun yaşamazsınız. İspanya Türk personel alımı Madrid şehrinde bulunan TC Madrid Türk Büyükelçiliğine yapılacaktır. Türk uyruklu personel alımı büyükelçiliğin adaylara uygulayacağı giriş sınavı ile yapılacaktır. Bundan dolayı başvuru aşamasını geçen adaylar Madrid’e sınav için gitmeli ve pasaport, vize ve seyahat işlemlerini kendi sorumluluklarında olacaktır.

İSPANYA MADRİD İŞ İLANINDA ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER :

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak,

3. En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak,

4. Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

5. Adli sicili temiz olmak,

6. Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak,

7. Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek (Sağlık Kurulu Raporu istihdam edilecek adaylardan istenir),

8. Çok iyi derecede İspanyolca ve Türkçe bilmek (İyi derecede İngilizce bilmek tercih sebebidir),

9. Bilgisayar kullanabilmek.

MADRİD İŞ İLANINA BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

1. Özgeçmiş (CV) (Adayın adres, telefon numarası, e-posta adresine özgeçmişte yer verilmelidir),

2. Türk pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfalarını tek bir doküman halinde sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

3. Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti.

4. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf.

5. Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti. Yurtdışındaki okulların denk bölümlerinden mezun olup, başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için Kariyer Kapısına yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” bölümünde “Denklik Gösterir Belge” alanına denklik belgesini mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

6. Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

Sözkonusu belgelerden E-devlet sisteminden otomatik olarak çıkmayanların aday tarafından sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Adayların tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 8 Aralık 2021 mesai bitimine kadar Madrid Büyükelçiliği’nde olacak şekilde iletmeleri gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir.

BAŞVURU TARİHİ:

İspanya iş başvurusu 1 Aralık 2021 tarihine kadar e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden alınacaktır.

SINAV YERİ:

Yazılı Sınav: T.C. Madrid Büyükelçiliği,Calle Rafael Calvo No:18/ 2A-B 28010 Madrid.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav: T.C. Madrid Büyükelçiliği,Calle Rafael Calvo No:18/ 2A-B 28010 Madrid.

*Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla sınav yerine ilişkin olabilecek değişiklikler adaylara ayrıca bildirilecektir.

Tel : + 34 913 103 904

Fax : + 34 91 308 66 02

E-mail: embajada.madrid@mfa.gov.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir