Yurt dışı iş haberleri

Rusya iş ilanı Türk şirketi otel kompleksi ihalesi kazandı

Rusya, şu sıralar en yakın müttefikimiz konumundadır. Özellikle son dönemde Rusya ile S-400 füze sistemleri ile yaptığımız anlaşmalar iki ülke arasındaki ticari dostluğu göstermektedir. Rusya ile bu kadar yakınlaşmışken Türk şirketlerimizde boş durmamış ve Rusya’daki iş ilhalalerine girmişlerdir. Şimdiki haberimiz bu yönde olacaktır.

Rusya iş ilanları ülkenin konumundan dolayı ülke genelinde olmamaktadır. Özellikle kutup bölgesine denk gelen bölgelerde neredeyse hiç yatırım yapılmamaktadır. Şimdiki ihale kazanımın yapıldığı bölge başkent Moskova bölge valiliği ile yapılmıştır. Valilik makamının açtığı ihaleyi bir Türk şirketi kazanmıştır. Bu da Türkiye’deki kişiler için Rusya’da iş fırsatı anlamına gelmektedir. İhaleyi kazanan şirketimiz personel ve işçi ihtiyaçlarının bir kısmını mutlaka ülkemizden karşılayacaktır.

İhale Detayları Neler?

Moskova Bölge Valiliği tarafından açılan ihaleyi kazanan Türk şirketi “AD Construction- Monolit KapitalStroy“dur. MKAD 13. km bölgesinde ortaklaşa bir rehabilitasyon merkezi ve otel kompleksi inşa edilmesine dair anlaşma imzalandı.

Anlaşmayı Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyev ile OOO Monolit Kapitalstroy’un başkanı Ahmed Dubar imzaladılar. Anlaşmaya göre, tesisi 12 katlı ve 400 yatak kapasiteli olacak. Proje 2025 sonuna kadar tamamlanacak.

550 Kişiye İstihdam Sağlanacak

OOO Monolit Kapitalstroy’un başkanı Ahmed Dubar, yabancı yatırımlara gösterilen kolaylık ve destek için teşekkür ederken, projenin Moskova Bölgesinde turizmin gelişmesine de katkı sağlayacağını vurguladı.  Dubar, ayrıca tesisin 550 kişiye istihdam yaratacağını belirtti.
Türk şirketine ait arsa üzerine yapılacak olan tesis, Moskova Bölge Valiliği ile ortak yatırım olarak hayata geçirilecek.

17 thoughts on “Rusya iş ilanı Türk şirketi otel kompleksi ihalesi kazandı

  1. Kaporta Ustasıyım Kariyer net Cv bakabilirsiniz Yurt dışında Çalışmak istiyorum 25 yıl Meslek Hayatım var 15 Yıl Yetkili Servis Deneyimim En uzun Çalıştım Firma Doğuş Otomotiv Esenyurt 2006/2014 Yılında Wolksvagen Kaporta Bölümünde Çalıştım

  2. İş arıyorum kaporta işi yaptım mutfak işinden az çok anlarım c sınıf ehliyetim var.
    Ayrıca bir şeyi bir kaç kez yapıldığında öğrenirim.

  3. Merhabalar inşaat teknikeriyim.
    Tekniker ihtiyacı varsa çalışmak isterim teşekkürler iyi çalışmalar

  4. Betonarme demircisiyim mesleki yeterlilik belgem var 30 yaşındayım gencim çalışkanım Yurt dışı iş arıyorum faydalı bir çalışanım

  5. Merhaba! Ben inşaat mühendisiyim. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunuyum. Türk ve Ukrayna vatandaşlıklarım var. Rusya’da iş arıyorum. Rusça, türkçe, ukraynaca ana dillerim ve iyi derecede inglizce biliyorum.

  6. 19 yaşındayım daha önce alarkonun aldığı metro hatında ve benzeri inş çalışdım yurdışını isteme sebebim kendimi geliştirmek

  7. Merabalar 1972 doğumluyum 1987 yilinda aşçılık mesleğime başladım 2019 yılları arasında çeşitli restorant otel cafe bar gibi yiyecek-içecek sektörlerinde aşçıbaşı olarak görev yaptım yurt dışında çalışmak isterim uygun zemin oluşursa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir